Brunnsborrning Sunne, Värmland

Om oss

Stort företag i liten förpackning

Sunne Brunnsborrning AB startades 1985 och drivs idag av Anders Nilsson. Sunne Brunnsborrning har 5 personer anställda på företaget men projektanställer vid arbetstoppar och stora uppdrag. Hos oss står kunden alltid i fokus, så varje arbete utförs som om det vore till oss själva. På så sätt får vi våra kunder, både stora som små, att känna sig trygga med sitt val av oss som leverantör.

Erfarenhet
Alla har lång erfarenhet av borrning för vatten och energibrunnar och vi har också dokumenterad erfarenhet av större uppdrag.

Maskinpark
För bästa möjliga service samt bästa möjliga resultat uppdaterar vi löpande vår maskinpark. Vi har idag två kompletta borrekipage. Alla maskiner är utrustade med breda gummilarvband för att minska skador på marken där vi utför våra arbeten. Vi har även en spolbil för tryckning samt spolning av vattenbrunnar.

Certifikat
Vi är C-borrar-certifierade och även anslutna till Avanti System, en branschorganisation som utvecklat borrteknik, kvalitet och miljötänkande. Dessa medlemskap förpliktigar och fungerar som trygghet för dig som kund.

För att läsa mer om vad det innebär att vara certifierade, gå gärna in på www.sitac.se

Vårt certifieringsnummer är: C115818